eCursus Vind Je Ideale Baan

47,00

Beschrijving

Over de cursus

Deze online cursus geeft je het beste stappenplan om je droombaan te vinden. Het hoeft geen jaren te duren om werk te doen dat je echt inspireert! Je wordt stap voor stap begeleid. Talloze cursisten zijn je voorgegaan. Ze hebben het plezier in hun werk weer teruggevonden!

Dit is een resultaatgerichte, praktische èn effectieve methode om je ideale baan te vinden. Je ontvangt vragen en opdrachten om in de praktijk te oefenen. Zodat je direct het resultaat merkt. Zodat je weet wat je echt wilt – en weet hoe je je droombaan gaat vinden!

Aan het einde van de cursus bereik je dit resultaat:

  • Je weet precies wat jou inspireert
  • Je hebt een diep inzicht in je eigen talent
  • Je weet wat je droombaan is (of je droombedrijf)
  • Je weet hoe je de overstap kunt maken naar je ideale baan

Wat krijg je bij  aanschaf?

Na je inschrijving ontvang je twaalf weken lang elke week een les over het vinden van je ideale baan. Elke les heeft praktische oefeningen en vragen zodat je direct het resultaat merkt.
Bovendien krijg je 3 extra eBoeken voor nog meer inzicht in je passies en talenten:

  • Het eBoek ‘Inzicht in je kracht’
    99 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en blijvende verandering (en nog veel meer…)

  • Het eBoek ‘Ontdek je passie en talent!’

  • Het eBoek ‘Maak de overstap naar je droombaan’

De lessen blijven voor altijd in jouw bezit. Je kunt de cursus volledig in je eigen tempo volgen.

 

Over de aanbieder

Frank (van NewStart.nl)  is een professionele coach en trainer, met diploma’s in Life-Coaching, Positieve Psychologie en heel veel ervaring. Hij is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council).

Hij maakt gebruik van zijn jarenlange ervaring (25+) op het gebied van training, psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Frank is expert in snelle en blijvende persoonlijke groei. In zijn dagelijkse praktijk begeleidt hij zijn cliënten en cursisten in het ontdekken van hun passie en talent – en in het vinden hun ideale baan.

“Zelfontwikkeling is sinds 1996 mijn passie en ik help graag de 15.000 cursisten van Newstart met hun persoonlijke groei. Je bent veel sterker dan je gelooft – en je kunt veel meer dan je denkt!”

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Extra informatie

Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

Mocht je de lessen hebben gevolgd en de oefeningen hebben gedaan en merk je binnen 30 dagen nog geen resultaat? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen en ontvang je je geld terug.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “eCursus Vind Je Ideale Baan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: