Welcome to Mankind: Zwangerschapscursus voor Mannen!

69,00

Beschrijving

Over de cursus

Welcome to Mankind is de cursus die de aanstaande vader voorbereid op de belangrijkste rol in zijn leven!

https://youtu.be/STiaDO4FcJ4

Met een betrokken vader heeft een kind op latere leeftijd minder kans op negatieve gevoelens zoals depressie, angst en onzekerheid. Uit onderzoek blijkt dat de kans op huishoudelijk geweld kleiner is als beide partners evenveel betrokken zijn bij de zorg en opvoeding van een kind.

Tenslotte kan de betrokkenheid van de partner een grote rol spelen in de mentale gezondheid van een vrouw tijdens de overgang naar het ouderschap. Partnersteun kan een beschermende factor zijn tegen depressieve klachten tijdens de zwangerschap. Onze cursus stuurt erop aan, partners meer betrokken te maken tijdens de zwangerschap.

 

Wat krijg je bij  aanschaf?

Welcome to Mankind is een online videocursus met meer dan 50 afleveringen en meer dan 3,5 uur aan gemonteerde en geanimeerde content, bomvol informatie op het gebied van zwangerschap, bevallingen en je nieuwe rol als vader. Gemaakt door professionele videomakers, want dat is ons vak. In de online omgeving kun je alle video’s bekijken, verdeeld over 3 modules, de zwangerschap, de bevalling en je nieuwe leven. Elke module eindigt met een quiz om de kennis te testen. Ook maken de cursisten gebruik van een community gedeelte waar vragen gesteld worden.

 

Over de aanbieder

Aangenaam, ik ben Bert, een van de bedenkers van de cursus. Het afgelopen jaar ben ik zelf vader geworden van een prachtige dochter. In de periode hiervoor, tijdens de zwangerschap in aanloop naar de bevalling, merkte ik dat alle informatie volledig gericht is op de vrouw, en dat de partner eigenlijk wordt vergeten. Terwijl je je natuurlijk wel wilt voorbereiden op de belangrijkste rol in je leven.

Je bevindt je als man in een vrouwenwereld en alles is roze en zoetsappig. Op zich logisch, maar dit zorgde er bij mij wel voor dat ik moeite had om me te gaan voorbereiden. Het lezen van de boeken die ik voor mijn vriendin had geregeld, schoof ik dagelijks een dag op, omdat ze me niet aanspraken.

In deze periode kwam ik er ook achter dat andere vaders precies hetzelfde concludeerden en dit was voor mij de reden om samen met mijn compagnon dit landschap voorgoed te veranderen.

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Extra informatie

Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

Veertien dagen proeftijd. Bekijk jij de video’s, en doe je het huiswerk, maar haal je er écht niks uit? Dan geven wij je geld terug.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Welcome to Mankind: Zwangerschapscursus voor Mannen!” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: