De Vastgoed Academy

997,00

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Over de cursus

Martijn van den BergVrijheid Vastgoed geeft jou alle tools en kennis om succes te behalen.

Vrijheid Vastgoed leert jou alles wat jij moet weten om een uitstekende vastgoedbelegger op de Nederlandse markt van Buy to Let vastgoed te worden. Buy to let met andere woorden is vastgoed voor de lange termijn verhuur.

Vastgoed is geen “get rich quick”, maar wel een “get rich certain”. Het is voor de lange termijn en zorgt er voor dat je zowel zelf een mooi leven kan hebben alsmede dat je iets hebt om na te laten aan je kinderen of familie.

Wekelijkse groepscoaching

(Waarde €1997)

Om jou te helpen, jou te motiveren en te inspireren hebben wij eigen wekelijkse groepscoaching calls zodat jij altijd jouw vragen kunt stellen en op de hoogte bent van de laatste strategieën en tactieken. Ook delen en vieren we elkaars successen.

Martijn nodigt daarnaast zeer regelmatig gastsprekers uit omtrent diverse onderwerpen zoals crowdfunding, taxaties, mindset, financiering, belastingen, financiële vrijheid en nog veel meer. De calls worden altijd opgenomen mocht je er niet bij kunnen zijn of ze nog een keer terug willen zien.

Community™ Membership

(Waarde €1997)

Als jij investeert in jezelf en in Vrijheid Vastgoed komt krijg jij ook toegang tot de exclusieve support community ‘CA$H FLOW KINGS’. Deze groep staat bekend als de #1 vastgoed community van Nederland boordevol positieve en like minded mensen die elkaar het succes gunnen en elkaar verder willen helpen.

In deze community kan jij 24/7 jouw vragen stellen en beantwoord zien door Martijn van den Berg en/of de andere cursisten en kan je connecten met like-minded mensen die jou naar een volgend niveau tillen.

De Cashflow Calculator™

(Waarde €1997)

Deze exclusieve tool bespaart jou een hoop tijd en geeft jou alle informatie die jij moet weten om maximaal rendement te halen uit jouw toekomstig vastgoed. Hiermee kun je heel snel zien wanneer je een huis wel of niet moet kopen en waarom. Je beslissing is daarmee onderbouwd en gebaseerd op cijfers en je hebt goed je huiswerk gedaan. Je kan snel en makkelijk zien hoeveel winst je zal maken. Wat is de BAR, de NAR, het rendement op eigen vermogen, hoeveel is de maandelijkse huuropbrengst, wat zijn de kosten en veel meer zijn vragen waar het antwoord op geeft.

Hefboom Roadmap™

(Waarde €997)

Door middel van de Hefboom roadmap kan je makkelijk zien welke vorm van financiering het beste bij jou en een bepaald pand past. Hoeveel Loan To Value (LTV) zal ik nemen? Welk rentepercentage hangt daar aan vast? Welke looptijd? Een lineaire of annuïtaire hypotheek? Hoeveel eigen middelen heb ik nodig? Zo heb je de financiering goed in kaart en zie je welke gevolgen dat heeft voor je maandelijkse cashflow, maar ook voor je vermogensopbouw door aflossing op de lange termijn. Het scheelt je een hoofdpijn en moeite en zorgt voor een maximaal rendement op je eigen vermogen.

De Kennis Bank

(Waarde €997)

De “Kennisbank” puilt uit van super waardevolle documenten. Het zijn er maar liefst meer dan 70 en er komen er nog steeds bij. Alleen deze documenten zijn de investering al meer dan waard. Denk aan checklisten, stappenplannen, formules, begrippenlijsten, Koopaktes, joint venture overeenkomsten, huurcontracten en nog veel en veel meer. ALLE kennis die wij hebben krijg jij ook en delen we met jou! Met deze documenten vergeet je geen enkele stap binnen het proces en zorg je dat je alles volgens de wet en regelgeving doet waardoor de kans op succes zo groot mogelijk is.

Meetups & exclusieve uitnodigingen

(Waarde €497)

Live elkaar zien en spreken blijft toch altijd het beste en heeft het meeste impact. Naast het feit dat jij in de #1 vastgoed community van Nederland ‘CA$H FLOW KINGS’ terecht komt krijg jij ook gratis uitnodigingen voor exclusieve meetups en events. Tijdens deze events kan je netwerken met andere like-minded cursisten, nodigen we soms gastsprekers uit over bepaalde onderwerpen, krijgen cursisten hun reward T-shirts als ze 1 of meerdere panden hebben gekocht en kan je Martijn van den Berg in het echt ontmoeten en vragen stellen. De events zijn zo’n 4 keer per jaar, meestal in het midden van het land. Your network = your net worth en je bent het gemiddelde van de 5 mensen waar je het meest mee om gaat.

Over de aanbieder

Martijn van den Berg

Martijn van den Berg (39) is vastgoed beleggingsexpert, public speaker, trainer en online ondernemer.  Tijdens een zoektocht naar passief inkomen en financiële vrijheid werd vastgoed snel ontdekt als meest rendabele en stabiele investeringsvorm. De afgelopen drie jaar investeerde hij naast heel veel tijd en energie meer dan 30.000 euro in diverse workshops en cursussen op het gebied van vastgoed, mindset en persoonlijke ontwikkeling. Met de juiste mindset, een eigen strategie en alle kennis op zak kocht hij in 15 maanden tijd 15 woningen en werd daarmee in no time financieel vrij. Zijn uiteindelijk doel is een portefeuille van 100+ woningen. Door het bereiken van zijn financiële vrijheid is hij nu in staat anderen hetzelfde te leren. Zijn passie en missie zijn het inspireren van mensen en hen te helpen een passief inkomen op te bouwen en financieel vrij te worden. Inmiddels heeft Martijn meer dan 1000 studenten geholpen op weg naar vrijheid!

 

Geinteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De Vastgoed Academy” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: