Birdbox Online Papegaaienschool (goud)

277,00

Beschrijving

Over de cursus

De Birdbox Online Papegaaienschool is de nieuwe manier om alle noodzakelijke kennis op te doen die nodig is om met succes een Papegaai of Parkiet levenslang als huisdier te kunnen houden.

 

De cursus omvat een duidelijke, Nederlandstalig beproefd papegaai actieplan om stap voor stap het gedrag van je papegaai of parkiet aan te pakken.
Naast het unieke papegaai werkboek ruim 47 uur helder overzichtelijk videomateriaal, waarvan ruim 15 uur op dvd, waarin je aan de hand van voorbeelden, trainingssessies en praktijkvoorbeelden uitlegt word hoe je vaardigheden aanleert, gedrag corrigeert en zorgt voor zo optimaal mogelijke leefomstandigheden voor jou en je papegaai of parkiet.

 

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Stop Bijten bij je papegaai en/of parkiet
  • Stop Schreeuwen bij je papegaai en/of parkiet
  • Stop Vluchten bij je papegaai en/of parkiet
  • Stop Vijandigheid t.o.v. andere Vogels bij je papegaai en/of parkiet
  • Ontdek wat je 100 jaar lang met je Papegaai en/of Parkiet Kunt Doen
  • Creëer een Betere Kwaliteit van Leven voor je Papegaai of Parkiet Jou Samen
  • Ontdek Wetenschappelijk Bewijs voor de Beste Papegaaien Voeding

 

 

Bijten, schreeuwen en wegvliegen behoort voorgoed tot de verleden tijd. Je papegaai of parkiet zal snel leren nog maar op 1 plaats zijn behoefte te doen.
Door de duidelijke stap voor stap uitleg, zal je papegaai of parkiet binnen korte tijd gek op je worden en zich helemaal thuis gaan voelen bij jou.Je krijgt veel meer inzicht in het gedrag van je papegaai of parkiet, waardoor je hem beter begrijpt en in staat zal zijn te zorgen dat hij gek op jou wordt en blijft.
Je leert allerlei verschillende spelletjes en vaardigheden om samen met je papegaai of parkiet te doen. Tenslotte wordt een papegaai best oud en je moet echt weten wat je al die jaren samen kan en moet ondernemen.Je hebt direct een uitgebreid naslagwerk op video en in het werkboek wat je altijd weer eens kunt raadplegen.Sommige kennis omtrent papegaaien is aan verandering onderhevig door voortschrijdend onderzoek.
Daarom zorgen we dat je middels het besloten birdbox papegaai forum en de bijbehorende mailinglijst op de hoogte blijft van de allerlaatste ontwikkelingen.Bijvoorbeeld op het gebied van papegaai en gedrag en papegaaien ziektes wordt nog steeds veel onderzoek verricht en komen regelmatig nieuwe feiten aan het licht.

 

Wat krijg je bij  aanschaf?

Je ontvangt ruim 47 uur aan videomateriaal, een uitgebreid cursus werkboek, extra’s voor je papegaai of parkiet en levenslang ondersteuning via het Birdbox Papegaaienschool VIP forum.

 

Over de aanbieder

De cursus wordt aangeboden door Birdbox, een initiatief van Hans Meyer.

Een aantal jaren terug gaf hij overal in het land workshops over het opvoeden, socialiseren, africhten en trainen van Papegaaien en Parkieten. De vraag naar de eenvoudige voor iedereen praktisch toepasbare stap voor stap uitleg die hij aan de hand van vele voorbeelden met verschillende van zijn eigen vogels gaven, werd al maar groter en groter.

Steeds vaker moesten er aanvragen afgezegd worden en kon eenvoudigweg lang niet iedereen meer geholpen worden met het aanleren van basis vaardigheden die noodzakelijk zijn voor elke vogel die als huisdier wordt gehouden, het doen van spelletjes ter bevordering van de activiteit en het op commando leren buiten vliegen.

Hans besloot een complete videocursus te ontwikkelen, waarin hij dezelfde ‘vogel trainingsvoorbeelden’ zou kunnen laten zien als tijdens de workshops op locatie. Op die manier kon hij eigenlijk op heel veel plaatsen tegelijk zijn, terwijl hij ook kostbare tijd kon blijven besteden aan de socialisatie opdrachten, de kwekerij en zijn eigen papegaaien en parkieten!

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Birdbox Online Papegaaienschool (goud)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: