Beschrijving

voordelen-van-detoxenOver de detox

Een detox zorgt ervoor dat de giftige stoffen in je lichaam worden afgevoerd, voedingsstoffen beter worden opgenomen en je je energiek, stralend en fit voelt.
Clean Start is meteen een goede start naar een gezondere natuurlijke levensstijl. Want veel informatie en tips kun je ook na je detox blijven gebruiken. Net als de heerlijke recepten natuurlijk! De ideale Detox voor beginners!

De detox zelf is toegankelijk voor iedereen en met name geschikt voor beginners, of je nu al een natuurlijke levensstijl volgt of niet. Wie al natuurlijk eet en leeft zal toch baat hebben bij de detox door de afwisseling van sap- en eetdagen, waardoor de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam sneller gebeurt dan gebruikelijk. Maar de detox kan ook een eerste stap zijn in de richting naar een natuurlijke levensstijl, dankzij de vele tips en adviezen die je krijgt.

 

Opbouw van de detox

Dag 1 t/m 7 – Afbouwfase

Tijdens deze dagen ga je wennen aan een periode waarin je minder zal eten. Er worden al enkele voedingsstoffen uitgesloten van je dagelijkse dieet en je gaat je eerste (zelfgemaakte) sapjes drinken.

 

Dag 8 t/m 14 – Detoxfase

De eigenlijke detox duurt 7 dagen. Tijdens deze week worden ‘sapdagen’ afgewisseld met ‘eetdagen’. Op de sapdagen zul je je beperken tot het drinken van vruchten- en groentesappen. Tijdens de eetdagen mag je eten, maar worden er wel bepaalde voedingsstoffen uitgesloten.

 

Dag 15 t/m 21 – Opbouwfase

Na de detox is het van belang om je lichaam weer langzaam te laten wennen aan het elke dag eten van ‘normaal’ voedsel. Voor, tijdens en na de detox leer je bovendien alles over de vele voordelen van een detox en hoe je zelf het ontgiftingsproces kunt ondersteunen.

 

Wil je een verbetering in je energie, hormoonbalans of lichaamsgewicht? Ben je op zoek naar een natuurlijke oplossing? Dan is de Miss Natural Lifestyle voor jou!

 

Bonusmateriaal

  • E-book met 100 Detox Recepten, Boodschappenlijst en Weekschema’s t.w.v. €24,95
  • 1 Maand gratis toegang tot Miss Natural Receptenbank met > 200 Recepten
  • Slank door Microbewegingen Challenge t.w.v. €14,95 voor extra verbranding
  • Toegang tot de besloten Facebook groep van Miss Natural voor support!

 

Over de aanbieder

Hallo, ik ben Eva van Zeeland oprichter van Miss Natural Lifestyle. hét grootste platform gericht op natuurlijk leven en biologisch eten. Ik heb een achtergrond in orthomoleculaire geneeskunde en pas deze kennis toe voor mijzelf en mijn gezin. Deze studie gaat ervan uit dat voeding kan worden ingezet voor genezing in plaats van medicijnen die alleen symptomen bestrijden.

Bij deze opleiding waren verschillende artsen, therapeuten en diëtisten betrokken.
Toen ik hun kennis hoorde, dacht ik meteen: Waarom weet niet iedereen dit? Mijn tweede gedachte was: Dit moet iedereen weten!

Zo is Miss Natural Lifestyle in 2011 ontstaan. Met als doel om deze waardevolle informatie voor een groot publiek toegankelijk te maken. Want mooie kreten en gezondheidslabels op verpakkingen vertellen helaas zelden de hele waarheid.

 

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Clean Start 21 dagen detox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: