Mindfulness voor het Dagelijkse leven

47,00

Beschrijving

Over de cursus

Deze No-nonsense mindfulness cursus is ontwikkeld om te leren mindfulness op een toegankelijke manier te integreren in je dagelijkse leven. De focus ligt op het vervangen van slechte gewoontes door mindfulness en hierdoor een hoge stressbestendigheid en betere focus te ontwikkelen. Je hebt meer energie en passie voor de dingen die je doet en geniet van elk moment.

 

Wat krijg je bij  aanschaf?

De cursus is mooi compleet en bestaat uit 2 onderdelen:

 • Dagelijkse inspiratie
  Gedurende 8 weken lang krijg je elke dag krijg een inspiratiemail met uitleg en een Mindfulness oefening. Je bent dagelijks maximaal 30 minuten met de oefeningen bezig, meestal minder.
  Elke week wordt er een ander aspect van Mindfulness behandeld.
  De mails zorgen ervoor dat je:
  1. Niet te veel info in één keer krijgt, maar stap voor stap aan de slag gaat met Mindfulness.
  2. Acht weken lang met Mindfulness bezig blijft, zodat het een gewoonte kan worden.
  3. Gecoacht wordt om dagelijks met Mindfulness bezig te zijn.
  4. Stap voor stap meer grip krijgt op onproductieve en stressvolle gedachtes.
  5. Niet alleen bezig bent met je fysieke lichaam, maar ook met je brein.
 • Video’s en audiobestanden
  Bij elke week van de cursus horen verschillende oefeningen. Soms is dit een oefening die je altijd en overal kunt doen. Andere keren is dit een oefening waar je echt even voor moet gaan zitten. In dit geval krijg je vaak een video- of audiobestand bij de oefening. Je hoeft dus alleen maar te gaan zitten en te luisteren wat er gezegd wordt. Je kunt de audiobestanden en video’s bekijken en luisteren op bijvoorbeeld een tablet, pc of je smartphone.

 

Hiernaast ontvang je ook een bonusmodule: Mindfulness op het werk.

Een groot gedeelte van de stress en frustratie waar we dagelijkse mee te maken krijgen komt door het werk wat we doen. Daarom is het belangrijk om ook op je werk Mindfulness toe te passen. Dit zorgt ervoor dat je de hele dag door – niet alleen thuis – Mindfulness kunt beoefenen. Waar en wanneer je maar wilt en het nodig hebt. In deze extra bonus ‘Mindfulness op het werk’ leer je ook praktische tips en oefeningen die je dagelijks kunt toepassen om je niet te laten meeslepen door de dagelijkse hectiek op je werk.

 

 

Over de aanbieder

Happy with Yoga is opgericht door Melanie & Rolf, twee ervaren en zeer gedreven Yoga-docenten. Het is hun missie om de tijdloze traditie van Yoga te vertalen naar praktische en doelgerichte tools voor moderne mensen. Ze geven onder andere workshops, retreats en je kunt online cursussen volgen via de Happy with Yoga Academy en het Practice platform.

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mindfulness voor het Dagelijkse leven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: