Dit is Italiaans

Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Over de cursus

Dit is Italie - Italiaans leren

Leuk dat je Italiaans wilt gaan leren! Speciaal voor beginners die van Italië houden hebben we 2 unieke en interactieve cursusprogramma’s opgezet. We hebben een Vakantiecursus Italiaans die je voorbereidt op jouw volgende trip naar Italië en we hebben een complete cursus Italiaans voor beginners die je begeleidt naar A1-niveau.

Beide cursussen bij een leuk en interactief programma dat je helemaal in je eigen tijd en op je eigen manier kunt doorlopen.

 

 

 

 

 

 

Voordelen van onze online cursussen Italiaans

  1. De cursussen zijn zo opgezet dat je deze in je eigen tijd en in je eigen tempo kunt volgen.
  2. In de cursussen geven we je tips om het leren van Italiaans relevanter voor je te maken, door je eigen interesses erin te verwerken en de lessen in te bedden in de Italiaanse cultuur.
  3. Niet alleen woordrijtjes leren en met grammatica aan de slag, maar ook leuke interactieve quizzen doen, luisteren naar Italiaanse teksten en video’s bekijken.
  4. Tips en trucs om beter Italiaans te leren en links naar apps en websites die je verder kunnen helpen.
  5. Bij het compleet doorlopen van de Cursus Italiaans voor Beginners ontvang je een A1-certificaat Italiaans.
  6. Bij beide cursussen krijg je toegang tot de exclusieve besloten Facebookgroep ‘Dit is Italiaans’, waar je je medestudenten ontmoet en ervaringen uit kunt wisselen (dit is uiteraard niet noodzakelijk).
  7. Een complete vakantiecursus Italiaans of een cursus Italiaans naar niveau A1 voor een zeer voordelig tarief!

 

Over de aanbieder

Lotje LommeDe docent van onze online cursussen Italiaans is Lotje Lomme, historica en gecertificeerd docente Italiaans. Ze woonde twee jaar in Bologna en is near-native speaker. Ze heeft 8 jaar les gegeven in het volwassenenonderwijs, voornamelijk op niveau A1/A2. Lotje had tussen 2008 en 2014 haar eigen blog over Italië, maar blogt inmiddels ook al 6 jaar voor Dit is Italië, voornamelijk over de Italiaanse taal, maar ook over de Italiaanse keuken, over literatuur en films.

Ze heeft een eerstegraads lerarenopleiding afgerond in Nederland en is bezig met het afronden van een examen Italiaanse taaldidactiek van de Universiteit van Siena. De laatste 4 jaar had ze haar eigen taalschool in Schoonhoven waar ze zo’n 40 volwassenen en 50 plusklaskinderen van de basisschool lesgaf. Het ontwikkelen van deze online training Italiaans voor beginners was voor haar de creatieve uitdaging op het juiste moment.

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dit is Italiaans” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: