Day Trading Masterclass 2.0

997,00

Beschrijving

Over de cursus

Day trading is een zeer populaire manier van handelen op de aandelenmarkten. Je koopt en verkoopt aandelen op de korte termijn met als doel hiermee winst te behalen. Voor beginners is het echter vaak erg lastig om onder de knie te krijgen omdat informatie, technieken en ondersteuning vaak erg verspreid is over het internet. Daarnaast verschilt de kwaliteit per aanbieder enorm op bijvoorbeeld sociale media.

De Day Trading Masterclass 2.0  is de grootste Nederlandstalige cursus om te leren day traden en biedt zowel aan beginners als gevorderden een mooie, complete verzameling video’s en overige ondersteuning, voornamelijk gericht op de Amerikaanse aandelenmarkt. Alle informatie is van zeer hoge kwaliteit met in totaal 12 uur aan materiaal.

 

Wat krijg je bij  aanschaf?

 • 12 uur video cursus met levenslange toegang
 • 4 concrete day trading strategieën
 • Toegang tot diverse scanners om de beste trades te vinden
 • Dagelijkse lijst met aandelen die je in de gaten kunt houden, zodat je precies weet welke aandelen je moet traden
 • Diverse Excel-sheets om het traden eenvoudiger te maken
 • Toegang tot een grote community met traders & studenten

Hier naast krijg je 6 maanden gratis toegang tot de Trade Room:

 • Wekelijkse mentoring sessies voor extra vragen
 • Extra support via exclusieve Trade Room Discord channels
 • Aanvullende educatie avonden
 • Trade reviews
 • Live streams

 

Over de aanbieder

Kevin Timmer (links op de foto) is Nederlands bekendste day trader. Zijn interesse voor het day traden is al in 2010 ontstaan en hij is toen de wereld van traden gaan verkennen. Echter is hij na zijn opleiding de ICT wereld ingerold en startte daarin zijn eigen bedrijf, maar het day traden bleef zijn aandacht trekken.
In 2014 begon Kevin serieus met day traden op de Amerikaanse aandelenmarkt met als doel vervanging te vinden voor zijn bedrijf in de ICT. Kevin trade sinds 2016 consistent winstgevend op de Amerikaanse aandelenmarkt waardoor hij het leven kan leiden wat hij altijd al voor ogen had. Wonen en werken op de mooiste plekken van de wereld.
Doordat Kevin slechts een aantal uren per dag actief was op de markt had hij veel vrije tijd over per dag. Daarom is hij medio 2019 samen met een oude vriend van hem, Jordi van de Pas, de Day Trading Masterclass gestart. Inmiddels is deze uitgegroeid tot de grootste en meest complete masterclass van de Benelux.

 

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Extra informatie

Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

Je kunt binnen 14 dagen het product retourneren wanneer je niet tevreden bent. Een voorwaarde hierbij is dat je niet meer dan 25% van de cursus hebt bekeken, anders vervalt je herroepingsrecht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Day Trading Masterclass 2.0” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: