Cryptocommunity – Cryptocursus

397,00

Beschrijving

Over de cursus

Starten met crypto is ingewikkeld en uitdagend. Deze Complete Crypto Cursus en de Cryptocommunity maakt investeren in crypto toegankelijk.
De cursus is bedoeld om mensen op een veilige manier kennis te laten maken met crypto en alles wat daarbij komt kijken. De cursus bestaat uit drie pilaren: theorie, praktijk en de methodiek.

De drie pilaren zien er als volgt uit:

 • De basis: theorie
  In deze modules wordt je meegenomen in de volgende onderwerpen: Bitcoin & blockchain, Ethereum & Smart Contracts, Exchanges, Wallets, Investeren & Handelen, Portfolio Management en neem je een diepe duik in de crypto wereld.
 • Aan de slag: praktijk
  In deze modules ga je verder in op de handelingen en acties die nodig zijn om te starten met crypto. De kennis uit het theorie deel ga je praktisch implementeren en word er getoond hoe je dit in de praktijk doet.
 • Hoe dan? Met de Succesformule!
  In de modules uit deel 3 wordt er getoond hoe de methode is opgebouwd en wat daarbij gebruikt wordt. Het is een manier om zonder stress op een relaxte manier in crypto te kunnen investeren.

 

Wat krijg je bij  aanschaf?

 • Toegang tot de Complete Crypto Cursus
 • Toegang tot maandelijkse livesessie: ‘praat crypto met me‘ inclusief AMA
 • Jouw Persoonlijke Crypto Plan
  • Checklist en Tools
   • Checklist Crypto Spotten (Google Docs)
   • Entry & Exit Strategie (Google Sheets)
   • Portfolio Tracker (Google Sheets)
   • Belastingdienst Tool (Google Sheets)
 • Extra: Persoonlijk 1-op-1 consult met één van de crypto coaches (Abe, Max of Maarten).
 • Extra: Voor altijd toegang tot het uitgebreide leden platform van de Cryptocommunity.

 

In het ledengedeelte kun je een eigen profiel maken, chatten met andere leden, media en documenten delen en activiteiten toevoegen aan jouw persoonlijke tijdlijn. Ook kun je gemakkelijk aan live events meedoen en krijg je altijd de nieuwste updates mee. Verder kun je gemakkelijk vanuit het platform de cursus volgen en vind je hier alle tools die je kunt gebruiken en downloaden.

 

De crypto-coaches (Max, Maarten en Abe) van de Cryptocommunity staan altijd voor jou klaar. Zij zijn al jaren actief bezig in de crypto space. Ook kun je bij het voltooien van de Complete Crypto Cursus een 1-op-1 Crypto Call inboeken om je persoonlijke plan te bespreken. Verder zit de community natuurlijk boordevol crypto kenners, van beginners tot gevorderden, die 24/7 voor jou klaar staan. Samen weet je meer dan alleen. Ook kun je altijd terecht in het ‘nieuwe leden’ forum om wegwijs te worden. Daarnaast kun je met de maandelijkse AMA (ask me anything) sessies altijd je vragen kwijt en relevante kennis delen.

 

Over de aanbieder

Abe en Max zijn in 2017 gestart met Cryptomanuals. Hierbij richten ze zich met online producten en handleidingen op informatie (en educatie) omtrent starten en investeren in cryptocurrencies.

Ze hebben persoonlijk de massale hype meegemaakt die resulteerde in de speculatieve ‘hyperbubbel’ van de cryptocurrencies in 2017 en 2018. Vervolgens is de nodige extra ervaring opgebouwd in de lange en dramatische ‘cryptowinter’ van 2018 en 2019. Gedurende deze tijd hebben ze niet stilgezeten, maar hebben ze verschillende producten uitgebracht.

Alles is samengekomen in de Cryptocommunity. Een online platform om te leren over crypto. Wij zijn op zoek naar oplossingen binnen deze nieuwe wereld. Oplossingen die interessant zijn om in te investeren en waar echte fundamentele waarde achter schuilgaat.

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Extra informatie

Niet-Goed-Geld-Terug Garantie

Mocht je er toch achter komen dat de Cryptocommunity niets voor jou is, kun je dat binnen 14 dagen laten weten en wordt je aankoopbedrag teruggestort.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cryptocommunity – Cryptocursus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: