Rise & Shine – Ochtend Yoga

9,99

Beschrijving

Over de cursus

Deze Ochtend Yoga cursus met korte practices, is ideaal voor iedereen die de dag goed wil beginnen. Of je nu behoefte hebt aan meer energie, focus of kalmte in de ochtend, in deze cursus vind je het allemaal terug!

Wat krijg je bij  aanschaf?

De cursus wordt gegeven door Rolf van Baalen en bestaat uit de volgende twaalf lessen:

 

 • Ochtend Yoga Introductie
  In deze introductie vertellen we je meer over wat je in deze ochtend yoga cursus kunt verwachten.
 • Mindful morning
  In deze les gaan we aan de slag met het rustig opstarten van je dag. We doen een aantal kalme Yoga oefeningen om mindful je dag te beginnen.
  ‎‏
 • Easy ochtend flow
  In deze les richten we ons op een flow voor in de ochtend. We maken hiervoor gebruik van kalmerende oefeningen om tot diepe ontspanning te komen terwijl we in beweging blijven.
 • Rustig wakker worden
  In deze hatha ochtend yoga les helpen we je op weg om rustig wakker te worden. We doen een aantal ontspannen oefeningen om je dag goed te laten beginnen.

 • Adem leven in je dag
  Tijdens deze ochtend yoga practice staat de ademhaling centraal. Hierdoor kun je je dag energieker en met minder stress beginnen.
 • Stretch de ochtendstijfheid uit je lichaam
  Stijfheid in de ochtend is ontzettend vervelend. Met deze ochtend yoga practice helpen we je flexibeler te worden om je dag soepel te starten.
 • Sta op en straal
  Deze les is erop gericht om je dag stralend te beginnen. We doen hiervoor een paar fijne hatha yoga oefeningen om je dag energiek te starten.
 • Morning magic
  Deze les staat helemaal in teken van het starten van je dag met een goed gevoel. We doen hiervoor een ontspannen yoga les om je dag rustig te beginnen.
 • ‏Energieke ochtendflow
  In deze les gaan we aan de slag met een energieke practice om je dag te beginnen met meer energie. Je zult merken dat je er de hele dag profijt van hebt.
 • Surya namaskar
  In deze les staat Surya namaskar (de zonnegroet) centraal. Deze Yoga serie is er helemaal op gericht om je dag energiek en stralend te beginnen.
 • Energize your day
  Meer energie krijgen in de ochtend is niet altijd makkelijk. Deze Yogales voor het begin van je dag helpt je op de goede weg!
 • Start je dag met energie en focus
  Deze laatste les van de ochtend yoga cursus staat helemaal in teken van meer energie en focus krijgen in de ochtend.

 

Over de aanbieder

Happy with Yoga is opgericht door Melanie & Rolf, twee ervaren en zeer gedreven Yoga-docenten. Het is hun missie om de tijdloze traditie van Yoga te vertalen naar praktische en doelgerichte tools voor moderne mensen. Ze geven onder andere workshops, retreats en je kunt online cursussen volgen via de Happy with Yoga Academy en het Practice platform.

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rise & Shine – Ochtend Yoga” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: