Beschrijving

Over de cursus

Pinterest groeit en dat ontdekken steeds meer bedrijven.

Pinterest heeft op dit moment in Nederland 4 miljoen gebruikers en wordt door steeds meer bedrijven op waarde geschat. Marketeers, ondernemers, social media managers en merken willen weten hoe ze Pinterest effectief kunnen inzetten voor hun bedrijf.

Deze training legt precies uit hoe je Pinterest zakelijk het best kan gebruiken. Zodat het de bedrijven helpt aan meer naamsbekendheid, een continue stroom aan bezoekers en meer verkopen.

  • Praktisch en doelgericht
  • Snel antwoord bij vragen
  • Updates en trends
  • Onbeperkt toegang

 

Wat krijg je bij  aanschaf?

PinPraktische, heldere en doelgerichte videolessen voor een professioneel Pinterest-account. Zet binnen een mum van tijd een professioneel Pinterest account op.

PinNa afloop van een les meteen een opdracht. Alles wat je meteen in de praktijk brengt levert meteen resultaat en meer vrije tijd op! Aan de slag dus.

PinOntdek dé tools om van jouw Pinterest-account een succes te maken. Het kan echt makkelijker en sneller met handige tools en weetjes! Ik vertel je er alles over in mijn Pinterest training.

PinOnbeperkt toegang tot de community waar je alle vragen kan stellen en je van elkaar kan leren. Kom je ergens niet uit, loop je vast of heb je simpelweg een vraag? Binnen 24u altijd een reactie!

PinMeer dan 45 korte en duidelijke videolessen verdeeld over 14 modules. Geen urenlang spenderen aan het beluisteren van lastige video’s. Mijn Pinterest training bevat behapbare video’s die je makkelijk tussen de bedrijven door kunt volgen. Op jouw tempo.

PinBonusvideo’s werken in Canva en Tailwind. Twee fijne tools die het leven een stuk makkelijker en leuker maken. All for you.

PinMaandelijks Pinterest coaching calls. Exclusief voor deelnemers! Pinterest verandert, er komen toffe nieuwe mogelijkheden bij en jij bent altijd als eerste op de hoogte. Tijdens deze maandelijkse sessies kun jij al jouw vragen stellen.

 

Over de aanbieder

Hi, ik ben Arlette. Als creatief en erg visueel ingesteld persoon, geloof ik in de kracht van beelden én in de kracht van inspireren. Ik geloof in Pinterest als marketingtool voor jouw bedrijf. Waarom? Omdat Pinterest hét perfecte inspiratie platform is en al vanaf het begin mijn “Happy Place” is.

En weet je, in eerste instantie dacht ik toen ik mijn baby merk runde: “Oh nee he, wéér een social mediakanaal om bij te houden.”

Maar ik heb goed nieuws! Pinterest is géén social media. Het is een zoekmachine! Een zoekmachine die ondernemers zoals jij en ik zoveel mogelijkheden en kansen biedt! Ik heb het zelf ondervonden met mijn baby webshop en na jarenlange onderzoek en kennis vergaren, wil ik nu ook jou graag helpen met het optimaal inzetten van Pinterest voor jouw bedrijf.

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “De complete Pinterest training” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: