Beschrijving

Over de cursus

Leer met de Cursus Contentmarketingstrategie in 9 effectieve stappen je eigen contentmarketingstrategie opstellen!

Deze online cursus staat bomvol onmisbare begrippen, voorbeelden, templates, stappen, tips en modellen. In de video’s neemt Sam deelnemers op een overzichtelijke manier mee in de wereld van Contentmarketing en het schrijven van hun killer Contentmarketingstrategie. Theorie en oefeningen worden afgewisseld. Leren. Lachen. Doen!

In de cursus leer je de Digitalheads Strategy Steps: 9 effectieve stappen om een strategie te schrijven voor jouw eigen merk. Aan de hand van voorbeelden, vragen en templates ontwikkel je, tijdens of na de cursus, meteen jouw eigen strategie. En of je nu een grote corporate bent of juist een zelfstandig ondernemer, met deze 9 stappen kan je direct aan de slag.
De fysieke Toolkit met de 9 stappen op zakformaat krijg je natuurlijk ook bij deze cursus. Die pak je er regelmatig bij, zodat je nooit meer een stap overslaat. Nu niet en in de toekomst niet. En reken maar dat je deze nog heel vaak zult gebruiken.

Laat jij jouw merk groeien. Realiseer direct meer zichtbaarheid, meer klanten en meer omzetgroei!

Je leert:

 • Waar je begint met jouw strategie
 • Hoe je jouw doelgroep het beste omschrijft
 • Hoe andere merken dit doen
 • Wat de meest voorkomende doelen en KPI’s zijn
 • Wat het allerbelangrijkste onderdeel is van een succesvolle contentmarketingstrategie 
 • Welke en hoe je jouw contentdomeinen en onderwerpen kiest
 • Wat een goede opzet voor een impactvolle contentkalender inhoudt
 • Hoe een professionele contentmarketingorganisatie eruit ziet
 • Welke stappen je doorloopt in de contentmarketingorganisatie
 • Wat het geheim is om op de meest effectieve manier content te produceren
 • Hoe je in kaart brengt op welke kanalen jouw content zichtbaar is
 • Wat voor soort kanalen er zijn om jouw unieke content te verspreiden
 • Hoe je het succes van jouw contentaanpak meet, monitort en verbetert
 • Hoe je zelf succesvol aan de slag gaat

En nog veel en veel meer….

 

Wat krijg je verder bij  aanschaf?

Naast bovengenoemde praktische cursus ontvang je de Digitalheads Strategy Steps in een compacte waaier op broekzakformaat. Zo heb je de 9 effectieve stappen om jouw contentmarketingstrategie makkelijk te schrijven altijd binnen handbereik.

 

Over de aanbieder

Digitalheads is opgericht door Sam en Merel. Ze hebben ieder meer dan 20 jaar ervaring binnen digitale marketing en management en zetten zich vol passie in om anderen te helpen hun  marketingdoelen te behalen. Ze geloven dat de groei van merken begint bij mensen en dat ze een duurzame bijdrage leveren door onze kennis toepasbaar en toegankelijk te maken om die groei te realiseren. Geen gedoe. Strategie versimpelen. Doelen behalen. Leren. Lachen. Doen!

 

 

In 2019 is Digitalheads gestart. Inmiddels hebben ze honderden (online) groeps-, incompany- en 1 op 1 cursussen, kennissessies en workshops gegeven. Naast trainers bij Digitalheads zijn Sam en Merel beiden blogger bij Emerce, één van Nederlands grootste marketing platformen. Het idee voor Digitalheads onstond hier tijdens het schrijven van een drieluik voor Emerce over Content Marketing Strategy.

Merel realiseerde daarmee in razend tempo een hoog aantal views waarop zij voorstelde dat ze hier, als ze 100.000 views zouden aantikken, meer mee moesten doen want dan ontbrak het echt aan strategische toegankelijke marketingkennis in ons vakgebied. Iets wat zij zelf al op de werkvloer ook al hadden waargenomen.

En zo geschiedde. Op de warmste dag van juni 2019 gaf Digitalheads de onze allereerste Masterclass Contentmarketingstrategie aan 12 enthousiaste deelnemers op een hippe locatie in hartje Amsterdam.

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Complete Cursus Contentmarketingstrategie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: