Slim beleggen – Nesami

397,00

Beschrijving

Over de cursus

Hoe kun je beleggen in aandelen en crypto, zelfs als je een complete beginner bent? Zou jij willen beleggen, maar denk je dat je superslim moet zijn om daarmee te kunnen beginnen? En dat je heel veel geld nodig hebt om te gaan beleggen?

Ik begrijp hoe je je voelt, want 2 jaar geleden dacht ik dat ook. Maar nu heb ik ontdekt dat iedereen een succesvolle belegger kan worden.

De gereedschapskist

In 2019 hoorde ik vrienden praten over bitcoin. Aan het eind van dat jaar ben ik begonnen met het beleggen in crypto. Ik wist er weinig van af in het begin.

Daarom ging ik YouTube-filmpjes kijken, cursussen doen en zelf analyses uitvoeren. Op het moment van schrijven heb ik meer dan 1000 uur aan onderzoek gedaan.

Ik heb in die tijd erg veel geleerd over fundamentele, financiële en technische analyse. Deze analyses vormen het gereedschap dat je nodig hebt als succesvolle belegger.

Onder andere door deze kennis had ik vorig jaar een rendement van 87%.

De geheimen

Al vrij snel kwam ik erachter dat iedereen kan beleggen. In het begin dacht ik dat het moeilijk zou zijn om aandelen te kopen, maar het bleek net zo makkelijk te zijn als online eten bestellen: je kiest wat je wilt en je bestelt het. In een paar klikken ben je klaar.

Ik dacht ook dat je veel geld moest hebben, maar ik ontdekte dat je ook kunt gaan beleggen in aandelen en crypto met 100 euro of zelfs nog minder.

Klinkt dat bekend? Heb je ook weleens gedacht dat je alleen kunt beleggen als je slim en rijk bent? En heb je jezelf weleens afgevraagd: goh, dat beleggen klinkt interessant, maar waar moet ik beginnen?

De vrijheid

Ben jij op zoek naar financiële vrijheid? Een aanvulling op je pensioen? Een manier om je geld niet te laten verdampen door inflatie?

Beleggen in aandelen en crypto is een van de beste manieren om dit allemaal te bereiken. En het is veel makkelijker dan je zou denken.

Ik weet hoe ingewikkeld het kan lijken als je net begint. 95% van de mensen heeft op de middelbare school vrijwel niets geleerd over beleggen.

Daarom wil ik je op weg helpen en jou in dit programma de belangrijkste lessen leren die ik uit meer dan 1000 uur onderzoek heb gehaald.

Met dit programma profiteer je van de volgende voordelen:

  • Al het gereedschap dat je nodig hebt om een succesvolle belegger te worden;
  • Al mijn kennis uitgelegd op een eenvoudige manier die voor iedereen te begrijpen is;
  • Objectieve beslissingen leren maken, zodat je geen verkeerde keuzes maakt op basis van emoties;
  • Een samenvatting van mijn belangrijkste lessen uit 1000 uur onderzoek;
  • Op je eigen tempo leren, waar en wanneer je maar wilt;
  • Exclusieve toegang tot een Discord-chatkanaal waar je me op ieder moment vragen kunt stellen.

 

Over de aanbieder

Nesami - Wiebe KoehoornIk ben Wiebe Koehoorn en ben sinds 2020 bezig met Nesami. Ik heb onder andere een Engelstalig YouTube-kanaal met 10.000 abonnees en een Nederlandstalig kanaal dat ik nu aan het opbouwen ben. De content gaat voornamelijk over het beleggen in aandelen en crypto. Mijn missie is een financieel gezond leven voor iedereen. Daar zal ik de komende tijd hard aan werken!

 

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Slim beleggen – Nesami” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: