Welkom bij Leergier, graag stellen we ons even aan u voor

Ons doel

Leergier is dé online gids, waar bezoekers alles kunnen vinden over cursussen, trainingen, workshops, coachingtrajecten en masterclasses. Aanbieders profiteren van de goede vindbaarheid, online promotie en uiteraard de aanlevering van klanten via ons professionele platform. 

We willen de beste en meest complete gids van Nederland worden. Niets minder.

Hoe bereiken we dit?

We bieden verschillende mogelijkheden aan om te worden opgenomen in onze gids, gratis, betaald of affiliate. Bij het laatste werken we samen met de beste spelers als het gaat om intermediate dienstverlening, zoals PayPro . Als publisher leveren we een platform van hoge kwaliteit voor ondernemers die gebruik maken van deze partijen. Aansluiten is enorm eenvoudig.

Wat zijn de voordelen van het aanmelden van uw leeractiviteiten bij Leergier?

Als ondernemer kan het promoten en vindbaar maken van uw diensten soms een flinke uitdaging zijn. De gangbare termen die uw branche omschrijven zijn vaak al in gebruik door anderen en dit zorgt er voor dat u een stevige concurrentiestrijd moet voeren om überhaupt zichtbaar te zijn in een grote zoekmachine zoals Google.

Wat hierbij helpt is een partner met een stevige fundering, welke zich specialiseert in uw type dienstverlening, vanuit de basis is opgezet om uw vindbaarheid te vergroten en tegelijk zaken als online marketing en SEO (Search Engine Optimization) volledig heeft ingebouwd.

Leergier is opgezet uit de behoefte om aanbieders en afnemers elkaar op en prettige, gebruiksvriendelijke manier te laten vinden.

Onze aanmeldvarianten

Op dit moment bieden wij diverse varianten aan om als aanbieder te worden opgenomen in onze gids. Een leeractiviteit is één specifieke cursus, workshop, coaching, training of masterclass.

Kennismaking

Gratis

Geen opstartkosten

Eenmalig 

Eén leeractiviteit

1 maand zichtbaar

Vermelding naar uw website

Eenmalig plaatsing op sociale media

Basis

6 .95

/ maand

Geen opstartkosten

Prijs per leeractiviteit

Verwijzing naar uw website

Vermelding van uw adresgegevens

Vermelding van uw social media-accounts

Elke week uw leeractiviteit
gedeeld op onze social media

Betaal per maand of jaar

Maandelijks opzegbaar

Affiliate

Comissiebasis

Geen opstartkosten

Inschrijving via PayPro

Zichtbaar zolang lid van PayPro

Breed advertentienetwerk
van PayPro

Vermelding naar uw website

Op commissiebasis