Droog Trainen Protocol voor vrouwen

67,00

Beschrijving

 Over het Droog Trainen Protocol (DTP)

De Droog Trainen Acedemie (DTA) heeft speciaal voor vrouwen een online protocol opgesteld, welke vrouwen helpt om een sterker en strakker lichaam te bereiken.
Met dit protocol hou je de focus op relatief eenvoudige zaken die bewezen resultaat vinden. Dit is wezenlijk onderscheidend tussen veel andere bronnen die claimen een “gouden formule” te hebben. Deze bestaat namelijk niet volgens de DTA.

 

Wat krijg je bij  aanschaf?

Het pakket bestaat uit 3 exclusieve door de DTA ontwikkelde e-books:

 • Het e-book “Hoe om te gaan met voeding voor vetverlies”
 • Het e-book “Hoe om te gaan met krachttraining en cardio”
 • Het e-book “Progressie meten en het plan bijstellen”

 

Daarnaast ontvang je de volgende extra’s:

 1. Een handige Macrocalculator in Excel
  Hiermee bereken je de startwaardes voor jouw voedingsplan. ​Met deze startwaardes, en de informatie uit het e-book over voeding, ga je zelfstandig aan de slag. ​De calculator berekent ​de benodigde calorieën en geeft aan in welke verhoudingen je macronutriënten vetten, koolhydraten en proteïne dient te eten. Ook wordt uitgelegd hoe je je voedingsplan vastlegt in een gratis app.
 2. Een PDF met trainingsschema’s voor in de gym en thuis
  Dit zijn trainingsschema’s voor 3, 4 en 5 dagen per week voor in de sportschool (gym). Deze schema’s zijn ​samengesteld op basis van wetenschappelijke principes zoals progressive overload. ​De schema’s bestaan uit 3 fasen waarbij er telkens progressief wordt opgebouwd (je lichaam iedere keer net wat meer stress bezorgen).  ​Naast de trainingsschema’s voor in de gym krijg je ook een 4-dagen schema gemaakt voor ​vrouwen die thuis trainen.
 3. Toegang tot de DTA ​support groep
  In deze groep zitten mannen en vrouwen die net als jij bezig zijn met het werken aan hun droomlichaam. Ze streven ernaar om de beste versie van zichzelf te worden. In deze groep mag jij 24/7 al je vragen stellen over het DTP, zodat jij makkelijker richting jouw doel(en) kan werken. In deze groep zitten inmiddels honderden mensen die nu fijner in hun vel zitten, fit en sterk zijn, en trots zijn op hun lichaam.

 

 

Over de aanbieder

De Droog Trainen Acedemie bestaat uit Henry en Rinus. Sinds 2013 helpen ze ​vrouwen online om hun ideale lichaam te bouwen waarbij de focus ligt op krachttraining, voeding en een gezonde levensstijl. Inmiddels hebben ze online honderden ​vrouwen geholpen met het bouwen van hun droomlichaam. Ze zijn gepassioneerd om gemotiveerde ​vrouwen te helpen om hun krachttraining, voeding en levensstijl te optimaliseren.

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Droog Trainen Protocol voor vrouwen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: