Cursus Blijvend Zelfvertrouwen

47,00

Beschrijving

Over de cursus

Deze online cursus is een resultaatgerichte, praktische en effectieve methode om je zelfvertrouwen te vergroten. Je ontvangt vragen en opdrachten om in de praktijk te oefenen. Hiermee ontwikkel je een sterk en blijvend zelfvertrouwen.

 

Wat krijg je bij  aanschaf?

Na je inschrijving ontvang je twaalf weken lang elke week een les over het vergroten van je zelfvertrouwen. Elke les heeft praktische oefeningen en vragen zodat je direct het resultaat merkt. De lessen blijven voor altijd in jouw bezit. Je kunt de cursus volledig in je eigen tempo volgen.

Bovendien krijg je 3 extra e-books voor nog meer zelfvertrouwen en zelfaccepatie:

  • Het e-book ‘Inzicht in je kracht’
    99 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en blijvende verandering.
  • Het e-book ‘Je bent prima zoals je bent!’
    152 Pagina’s informatie over zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen.
  • Het e-book ‘Volg je eigen weg’
    116 Pagina’s inzichten over doen wat je wilt, wat anderen ook zeggen.

Over de aanbieder

Frank is een professionele coach en trainer, met diploma’s in Life-Coaching, Positieve Psychologie en heel  veel ervaring. Hij is aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Hij maakt gebruik van zijn jarenlange ervaring (25+) op het gebied van training, psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

Frank is expert in snelle en blijvende persoonlijke groei. In zijn dagelijkse praktijk begeleidt hij zijn cliënten en cursisten in het vergroten van hun zelfvertrouwen en zelfwaardering.

“Zelfontwikkeling is sinds 1996 mijn passie en ik help graag de 15.000 cursisten van Newstart met hun persoonlijke groei. Je bent veel sterker dan je gelooft – en je kunt veel meer dan je denkt!”

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cursus Blijvend Zelfvertrouwen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: