Gitaar leren spelen bij Gitaartabs

15,95

Beschrijving

Over de leeractiviteit

Bij Gitaartabs leer je gitaar spelen op een eenvoudige en leuke manier. Of je nu op zoek bent naar gitaarlessen voor beginners of gitaarakkoorden en -tabs op een ander niveau, bij Gitaartabs vind je alles wat je nodig hebt om je favoriete gitaarliedjes te spelen! Zelf gitaar leren spelen is leuk en eenvoudig met de online gitaarlessen of privé gitaarlessen.

weg-van-jou-protab-sm.png

Door middel van de unieke en dynamische media player wordt gitaar leren spelen erg eenvoudig. Kies een van de vele ProTabs, stream hem in de media player en speel mee met je favoriete gitaarliedjes. Al de ProTabs zijn geschreven door professionele gitaristen, dus je leert gitaar spelen van de echte pro’s! De media player heeft veel handige functies, zoals:

  • Afspelen en pauzeren

  • Snelheid wijzigen

  • Loopen

  • Transponeren

  • Akkoordweergave wijzigen

  • Synthetisch afspelen

  • Alleen tekst weergave

  • En nog veel meer!

 

De laagdrempelige gitaarlessen van Gitaartabs zijn verdeeld in verschillende niveaus, waarbij we steeds dezelfde structuur gebruiken.
Op die manier heb je een goede houvast om gitaar te leren spelen. Je leert zelf gitaar spelen aan de hand van instructiefilmpjes en de media player. Op ieder niveau doorloop je hetzelfde patroon. Zo begint ieder lesniveau met algemene informatie, informatie over akkoorden, volg je een technische gitaarles en leer je over ritmes. Elk lesniveau wordt afgesloten met het spelen van liedjes, een trainingsschema en gitaaroefeningen.

 

Online én op locatie

Naast het volgen van onze online gitaarlessen is het mogelijk om gitaar te leren spelen op locatie. Tijdens privé gitaarlessen krijgt je 1-op-1 gitaarles van een professionele docent. Heb je hulp nodig of loop je vast tijdens je online les? Boek dan een losse privé gitaarles. Dit is mogelijk vanaf € 27,50 per les. De live gitaarlessen worden onder andere aangeboden in Enschede, Dedemsvaart, Haaksbergen, Lochem en Apeldoorn. Liever les op een andere locatie? Neem dan contact op.

 

Over de aanbiederOptimized-Familie van der Heide-59 (1).j

In mijn studententijd wilde ik graag gitaar leren spelen, net als jij nu! Ik had alleen geen geld om een gitaardocent in te huren en lessen te volgen. Wel had ik de kennis en de tijd om bladmuziek die ik van mijn vroegere pianolessen had om te zetten naar tabulatuur. Al sinds 1998 publiceer ik de tabs al op het internet! Ik vond het zó handig, online gitaar leren spelen zonder boeken mee te sjouwen. Ik besloot om alles online te delen en zo is Gitaartabs ontstaan.

Mijn droom om een platform op te richten waar iedereen gitaar kan leren spelen is uitgekomen. Inmiddels heb ik samen met professionele gitaardocenten en bekende gitaristen heel wat videolessen opgenomen. Iedere week plaatsen we nieuwe professionele tabs, gitaarlessen, gitaar challenges en interessante blogs. Ook heb ik samen met Levi Akkerman een gitaarboek geschreven, waar ik enorm trots op ben!

Met ruim 25.000 unieke bezoekers per maand zijn we nu een van de grootste online platformen om gitaar te leren spelen en vind je hier het grootste aanbod gitaartabs en gitaarakkoorden van Nederland en België!

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gitaar leren spelen bij Gitaartabs” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: