Master marketeer

27,00

Categorie:

Beschrijving

Over de cursus

Master marketeer“Ontdek hoe je op een voorspelbare manier een constante stroom aan leads, klanten en verkopen kunt genereren, zonder hier al je tijd aan kwijt te zijn!”

Wanneer je deze cursus doet zul je ontdekken hoe jij onbeperkt toegang kunt krijgen tot een uniek systeem, met zeer geavanceerde methodes en technieken, waardoor jij eindelijk online succesvol kunt zijn…

Maar eerst…

 • Ben jij het helemaal zat om uren aan je computer vastgeketend te zitten om uit te vinden hoe je online klanten en verkopen kunt genereren?
 • Heb jij al vele online marketing strategieën geprobeerd maar niks werkte voor jou?
 • Of ben jij 60 uur per week aan het werk maar je kan amper je hoofd boven water houden omdat je niet genoeg inkomsten hebt?
 • En word je ook gek van al die goeroe’s die allemaal beweren het gouden ei uitgevonden te hebben maar uiteindelijk alleen maar voor een lege portemonnee zorgen?

Als jij de meeste vragen met JA hebt beantwoord, dan kan ik je zeggen dat je niet de enige bent. Er zijn letterlijk duizenden mensen zoals jij die in dezelfde situatie zitten.

“Maar ik wil je vragen om je voor te stellen hoe het zou zijn als…”
 • Er dagelijks nieuwe klanten en verkopen binnenkomen;
 • Je een werkend en bewezen systeem hebt wat op de achtergrond draait en geld voor jou verdient;
 • Je ROI’s haalt van tot wel 500%!;
 • Je niet constant op jacht moet naar nieuwe klanten maar dat een “SYSTEEM” dat voor jou doet;
 • Je niet meer hoeft te verkopen maar dat potentiële klanten gewoon naar jou toe komen;
 • Je de tijd en het geld hebt om andere leuke dingen te doen zoals reizen, meer tijd met je gezin te zijn of eindelijk je favoriete hobby op te pakken;

Als je deze dingen zou kunnen bereiken dan zouden er een hoop deuren voor je opengaan. Je kan de touwtjes zelf in handen nemen en leven zoals jij dat wilt. Je hoeft je geen zorgen meer te maken of je wel genoeg inkomsten hebt aan het einde van de maand want jouw systeem is door en door getest en is niet afhankelijk van toeval, hoop of referrals.

Zou dat niet geweldig zijn?

 

Master Marketeer is een online training en coaching platform met geavanceerde trainingen van BEWEZEN strategieën en technieken.

Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen in de week, toegang tot alle trainingen!

Het enige wat je hoeft te doen is in te loggen, de stappen te volgen in de trainingen, en versteld te staan van de resultaten die je behaalt.

Naast de video trainingen heb je ook toegang tot het MM Forum waar je al je vragen kunt stellen aan een zeer ervaren en succesvol internet marketeer en ondernemer. Hierin word jij persoonlijk gecoacht om jouw systeem en bedrijf succesvol op te zetten. Alleen dit forum met de coaching is al super waardevol en kan je business direct laten groeien!

Daarnaast heb je ook contact met de andere leden via dit forum en kun je daar ideeën uitwisselen en brainstormen over verschillende onderwerpen.

 

 • We hebben van Master Marketeer een dynamisch platform gemaakt, waar constant nieuwe trainingen en video’s GRATIS toegevoegd worden, zodat je altijd de beschikking hebt over de nieuwste methodes, laatste updates en nooit over verouderde informatie beschikt en jouw bedrijf kan blijven groeien en NOOIT stilstaat!
 • Je krijgt toegang tot zeer exclusieve en diepgaande, omzetverhogendeinformatie welke de meeste marketeers niet met je willen delen of zelf niet eens vanaf weten…
 • Je ontdekt nu niet alleen de methode over HOE iets werkt maar ook WAAROM het werkt!
 • Om een goed stabiel bedrijf te bouwen moet de fundering supergoed zijn, anders blijft het bedrijf nooit staan….Jij komt de exacte strategie te weten, voor de perfecte fundering, waarmee je een limietloos en stabiel bedrijf bouwt waar je altijd van droomde.

 

Als Master Marketeer lid heb je ook altijd, en onbeperkt, toegang tot een coach die je op alle vlakken kan helpen. Het maakt niet uit of je al een bedrijf hebt of niet, je online iets doet of offline.

Over de aanbieder

Dennis Rademaker - Master MarketeerIk ben Dennis Rademaker, de coach binnen Master Marketeer, en ik heb tevens alle trainingen gemaakt die in het platform te vinden zijn.

Ik ben gespecialiseerd in Facebook Ads en het bouwen van bedrijfs- en branchespecifieke funnels (een soort online trechter systeem) om een zo hoog mogelijke winst te behalen met een product of dienst.

Sinds 2008 ben ik online ondernemer en heb ik meerdere bedrijven zelf opgebouwd maar ook andere bedrijven geholpen aan meer leads en klanten door een succesvolle online marketing strategie toe te passen.

Naast dat ik ondernemers coach en bedrijven help, ben ik ook eigenaar en/of mede-eigenaar van een tiental digitale producten zoals gitaarlessen, online marketing trainingen, facebook trainingen, persoonlijke ontwikkelingstraining, hulp bij angst- en paniekaanvallen, hobby workshops, fitnessprogramma’s en nog veel meer…

Ook heb ik al bijna 10 jaar ervaring als affiliate marketeer in het binnen- en buitenland.

Alle kennis heb ik verkregen door jarenlange training en na tienduizenden euro’s te hebben geïnvesteerd aan de beste coaches ter wereld…

Deze kennis deel ik

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Master marketeer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: