Beschrijving

Over de cursus

Jij wilt 5 tot 20 kilo verliezen en voorgoed stoppen met lijnen? Dan is deze cursus het helemaal voor jou! Je neemt voorgoed afscheid van het jojo-effect.

De kracht van de aangeboden methode is dat hij ontwikkeld is voor de ‘normale’ mens en er op gericht is om jou slank en fit te laten zijn zonder dat je daar in de toekomst ooit nog een dieet voor hoeft te volgen.  Ik laat je simpelweg kennis maken met een manier van eten, bewustzijn en bewegen die makkelijk is in te passen in je leefpatroon en daardoor zorgt voor een duurzaam en 100% definitief resultaat. Start jij vandaag nog jouw cursus ‘Stoppen met Lijnen’?

 

Beste resultaat

De ‘Stoppen met Lijnen’ methode is bewezen de beste methode voor duurzaam gewichtsverlies. Doordat je kleine aanpassingen aanbrengt in je eetgedrag ga je merken dat dit ontzettend makkelijk vol te houden is. Door normaal te eten maar slimmer te kiezen verhoog jij je slagingskans van 36% naar ruim 94%. Waar je bij een gewoon dieet altijd snel weer de weg (in kilo’s) omhoog vindt, bereik je bij mij een resultaat dat duurzaam is. Diëten hoeft niet meer en JOJO-en is 100% voorgoed verleden tijd. Doe mee!

 

Dashboard 24/7

Met het superhandige en speciaal voor jou ontwikkelde online dashboard van Gezond en Gewicht heb jij altijd toegang tot online ondersteuning. Je hebt meteen alle dagmenu’s en tips in een overzicht die je kunt bekijken of downloaden. Een groot voordeel is natuurlijk dat je de materialen altijd en overal bij de hand hebt.

Tevens kun je met andere volgers van de cursus praten over je ervaringen en heb je altijd toegang tot je online coach die je helpt, steunt en motiveert om nu echt voor altijd te stoppen met lijnen.

 

 

Over de aanbieder

De cursus wordt aangeboden door Gerdien Hopster.

“Op jonge leeftijd al beheerste eten mijn leven. De druk van het willen presteren en mijn perfectionisme waren een leidraad in mijn leven. Ik vond in afvallen iets waar ik goed in was en vond daarin mijn ongezonde zekerheid.  Door de jaren heen heb ik altijd strijd moeten leveren tegen eten, gezondheid en onzekerheid maar ik heb hem gewonnen en ben sterker dan ooit.

Op basis van mijn strijd, ervaringen en inzichten heb ik mij verder verdiept en opgeleid in eten, afvallen en gezond leven. Met het ‘Stoppen met Lijnen’ programma bied ik jou de oplossing waar ik zelf altijd naar op zoek was. Door mijn ervaring en kennis te bundelen in dit programma wil ik van mijn zwakte mijn sterkte maken en jou voorgoed van dat ongezonde diëten af helpen. Vandaag begint de rest van je leven. Zet die stap kanjer!”

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stoppen met Lijnen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: