Beschrijving

Over de cursuskundalinireikihandboek.png

Bij deze thuisstudie kun je met het praktische en duidelijke handboek vol achtergrondinformatie en oefeningen kun je thuis in je eigen tempo alle Kundalini Reiki technieken leren. De inwijdingen ontvang je op afstand, op het moment dat jij er klaar voor bent.
Je hebt daarbij de mogelijkheid om gebruik te maken van begeleiding en tips door je reiki vragen via e-mail voor te leggen aan reikimeester Bas Akkerman.

De thuisstudie volg je in je eigen tempo. Je kunt wanneer je wilt je inwijding aanvragen (de instructies en uitleg staan uitgebreid beschreven in het e-book). Je begint je beoefening van Kundalini Reiki bij niveau 1 en de inwijding in niveau 1, ongeacht je reiki ervaring. Dus ook al ben je bijvoorbeeld al traditioneel Reiki master of heel bekend met meditatie en de chakra’s, je begint je reis altijd met kundalini bij niveau 1.

 

De drie niveau’s van Kundalini Reiki

BXP127893_858x977.jpgKundalini Reiki niveau 1

De inwijding in niveau 1 reinigt en deblokkeert je chakra’s. Tevens wordt het kundalini-kanaal vanaf je stuit tot de kruinchakra geheel gereinigd als voorbereiding op het kundalini-ontwaken van niveau 2. Net als bij de reiki 1 inwijding wordt het hartchakra geactiveerd en worden de kanalen van het kruinchakra naar de handpalmen geopend zodat de energie goed door kan stromen.

 Technieken die je leert:

 • De zelfbehandeling

 • Andere mensen behandelen

 • De afstandsbehandeling

 • Cleansing (zuivering),

 • Karmische healing,

 • Healen van situaties/eigenschappen.

 

 

BXP127926_925x907.jpgKundalini Reiki niveau 2

Bij dit tweede niveau kunnen de effecten en intensiteit van je energiewerk toenemen omdat je de energie met je intentie beter kunt laten doorstromen. Tevens leer je de kundalini reiki meditatie, waarmee je de energie naar wens kunt laten stijgen op bepaalde momenten, bijvoorbeeld voorafgaand aan of tijdens een healingsessie, of wanneer je het gevoel hebt dat het nodig is.
Tijdens healingsessies draagt je eigen actieve kundalinistroom ook bij aan de intensiteit van de energie doorgave.

Technieken die je leert:

 • Kundalini Reiki meditatie

 • Intensiveren van je (self-)healings

 

 

BXP127899_820x1023.jpgKundalini Reiki niveau 3

Bij de derde en laatste inwijding worden de energiekanalen nog eens “geboost” en kun je de kundalini energie naar wens krachtig opwekken. Je kunt andere mensen inwijdingen geven in kundalini reiki, op afstand en in persona. Tevens zijn bij deze derde inwijding een aantal “extra” inwijdingen inbegrepen, waarmee je onder meer geboortetrauma’s, vorige levens, DNA-codering en fysieke locaties kunt helen. In het handboek vind je alle informatie en technieken stap voor stap uitgelegd.

 Technieken die je leert:

 • Verder verdiepen van je eigen Chakra en Kundalini beleving

 • Alle extra zelf-inwijdingen

 • Kundalini Reiki inwijdingen geven

 • Zelf lesmateriaal maken (verplicht onderdeel)

 

Praktische informatie

 1. Na je aanmelding en betaling kun je direct het Kundalini Reiki handboek gaan lezen, je ontvangt het via e-mail

 2. Je hebt na je aanmelding recht op de inwijdingen die horen bij het cursuspakket waarvoor je je hebt ingeschreven

 3. Je recht op de inwijdingen en op tips en advies verloopt nooit en blijft altijd geldig

 4. Geef je je op voor meerdere niveau’s, dan bepaal je zelf hoeveel tijd je tussen de verschillende inwijdingen laat (meer advies hierover in het handboek).

 5. Kundalini Reiki 1 en 2 “horen bij elkaar” in die zin dat niveau 1 je voorbereidt op het ontwaken van de kundalini energie door de energiekanalen en chakra’s te reinigen. Bij niveau 2 leer je hoe de kundalini opwekt en laat opstijgen van je stuit- tot je kruinchakra. Dit is de reden dat niveau 1 niet los te volgen is, maar enkel in combinatie met niveau 2.

 6. Heb je de inwijdingen Kundalini Reiki niveau 1 en 2 al eens ontvangen? Dan kun je niveau 3 ook als aparte cursus volgen. Je krijgt wel al het lesmateriaal in het complete handboek, zodat je de eerdere niveaus voor jezelf kunt herhalen.

 

Over de aanbieder

bas_akkerman.jpg

Reikimeester Bas Akkerman

Het e-book “Kundalini Reiki” is geschreven door Bas Akkerman. Bas geeft ook de inwijdingen nadat je je hebt ingeschreven.
Hij is reikimeester sinds 2001, heeft een spirituele winkel en Reiki school in Hoorn (NH), en geeft cursussen en individuele sessies op het gebied van reiki, healing, intuïtieve ontwikkeling en meditatie.

“De meeste kundalini reiki cursussen worden gegeven in de vorm van een afstandsinwijding met een beknopt PDF. Veel mensen die dit hebben gedaan, meldden me dat ze behoefte hebben aan meer documentatie en houvast bij de beoefening van deze aanvullingen op de traditionele reiki. Ik merkte dat er vraag is naar een degelijk handboek met stap-voor-stap instructies en oefeningen. Op deze manier (en ook door de workshops die ik geef) is het voor mensen veel makkelijker om Kundalini Reiki actief en geïnspireerd te blijven toepassen naast hun traditionele reiki beoefening. Mijn kennis en ervaring wil ik graag met je delen!”

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kundalini Reiki 1 en 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: