Cursus Fermenteren

37,00

Beschrijving

Over de cursus

Wil jij een vliegende start maken met fermenteren?Cursus Fermenteren

Zodat je in één keer alles leert over ingrediënten, technieken, materialen en direct heerlijke recepten kunt maken?

In deze online cursus leer je in één keer alles leert over ingrediënten, technieken, materialen kun je direct heerlijke recepten maken.

Wil je  direct aan de slag en leer je veel van dingen zien en zelf nadoen? Dan is deze online cursus fermenteren voor jou de beste oplossing. Speciaal voor jou hebben we onze online videocursus over fermentatie ontwikkelt. Zo leer je zelf hoe fermenteren in zijn werk gaat en kun je al doende leren en uitproberen wat jij leuk vindt om te doen en wat je voor lekkers je met deze conserveringsmethode kunt maken.

 

Via de site van de aanbieder kun je de videocursus over fermentatie volgen. Op deze pagina vind je precies wat je leert, wat de cursus kost en hoe je de cursus kunt aanschaffen. En de cursus wordt gegeven door ervaren voedingsadviseur én trainer Paul. Een echte professional die jou als geen ander leert hoe je moet fermenteren. Paul is al jaren actief bezig met fermenteren en maakt de lekkerste recepten in een handomdraai. En precies die skills leert hij jou ook.

 

De cursus bestaat uit meer dan 35 video’s vol informatie, recepten, tips en tricks. Je wordt begeleid door alle modules, die straight to the point zijn en onbeperkt te bekijken.

Onder andere de volgende modules worden behandeld:

  • Verschillende manieren om te fermenteren;
  • Alle benodigdheden om goed te kunnen werken;
  • Het belang van schoonmaken en hygiëne;
  • Goede omstandigheden voor fermentatie
  • De risico’s en gevaren van deze techniek;
  • Verschillende snijtechnieken en fijn snijden;
  • Meer dan 15 verschillende heerlijke recepten;
  • O.a. heerlijke kimchi, kombucha, diverse groenten etc.

 

Wat krijg je bij aanschaf?

De cursus bevat naast bovengenoemde video’s (variërend van 2 tot 9 minuten) ook een geschreven praktische uitleg en het Fermentatie Handboek.

 

Over de aanbieder

Mijn naam is Paul van den Berg en ik werk als voedingsadviseur. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd over voeding en coaching. Vanuit mijn voedingspraktijk in Utrecht mag ik mensen nu helpen om gezonder te eten.

Mijn passie voor fermenteren begon in 2018. De technieken, de smaken én de gezondheidsvoordelen fascineren me tot op de dag van vandaag nog steeds! Voor mij was daarom logisch om dit platform te bouwen. Zodat ik mijn passie voor fermenteren (en gezonde voeding) met een groter publiek kan delen.

 

Geïnteresseerd?

Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cursus Fermenteren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer inspiratie: